FilmsFilmnieuwsStreamingsdienst Star als aanvulling op Disney+

Streamingsdienst Star als aanvulling op Disney+

-

Al eerder spraken we over de plannen van Disney om meer volwassen content op het streamingkanaal Disney+ te krijgen. Inmiddels lijkt er al wat meer duidelijk te worden over hoe ze dat willen gaan doen. Er komt een nieuw streamingkanaal genaamd Star. De nieuw opgerichte en al geverifieerde social media accounts van Disney Plus Star, zoals Twitter en Instagram, lijken het ook te bevestigen. Op beiden accounts zien we ‘coming soon’ staan.

Star zal films en shows bevatten van grote Disney’s merken, zoals ABC, Freeform, Searchlight en 20th Century Studios. De dienst zal vooral gefocust zijn op volwassen content, dat niet geschikt is voor Disney Plus. Disney CEO Bob Chapek heeft gezegd dat Star “volledig geïntegreerd zal gaan worden in ons gevestigde Disney+ platform, zowel vanuit marketing als technologisch oogpunt.” Dit betekent dat straks alles zeer waarschijnlijk samengevoegd zal gaan worden in de Disney Plus-appHelaas is er nog geen releasedatum bekend van Star,

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties