FilmsFilmnieuwsSectie voor volwassen content op Disney+

Sectie voor volwassen content op Disney+

-

Disney ligt de laatste tijd af en toe onder vuur omdat ze specifieke scénes in films die op Disney+ komen censureren, knippen of aanpassen om ze geschikt te maken voor een jonger publiek. Zo staken ze veel energie om hun content geschikt te maken voor de hele familie.

Content achter pincode

Maar sinds de aankoop van onder andere FOX liggen er heel wat films op de plank die niet geschikt zijn voor jongere kijkers. Denk aan films als Alien, maar ook Deadpool, Planet of the Apes en de nog te verschijnen The New Mutants. Er schijnt nu een nieuwe tab toegevoegd te worden voor dit soort films, afgeschermd met een pincode om de jeugdige kijkers er niet zo makkelijk toegang tot te geven. Hoe deze wordt vormgegeven en wanneer de sectie wordt toegevoegd is nog niet duidelijk, maar het zou mooi zijn om het aanbod weer een beetje aantrekkelijker te krijgen!

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties