FilmsFilmachtergrondSeries en Films op Netflix in december 2018

Series en Films op Netflix in december 2018

-

Vorige maand verschenen er overal en nergens berichtjes dat Harry Potter op Netflix zou komen, maar had men blijkbaar niet door dat het bericht kwam van een Frans Netflix account. Zo hadden we hier helaas dus geen Harry Potter… Deze maand kwam in het nieuws dat Avengers: Infinity War in december op Netflix te zien zal zijn. Deze aankondiging werd gedaan door het Amerikaanse Netflix social media account. Het is dus ook maar weer afwachten of dat in Nederland het geval zal zijn. Van deze onderstaande films en series weten we echter wel zeker dat we ze kunnen bingen: 

Op 7 december komt toch wel de grootste titel van de maand uit, namelijk Mowgli: Legend of the Jungle. In deze live-action film, geregisseerd door Andy Serkis, worden de stemmen van de (CGI)-dieren ingesproken door o.a. Benedict Cumberbatch, Christian Bale, Cate Blanchett en Serkis zelf. Daarnaast komen er nog twee Disneyverhalen op Netflix, namelijk: Disney’s Knorretjes Grote Film en Disney’s De Prinses en de Kikker

Voor sciencefictionliefhebbers komt de klassieker Back to the Future naar Netflix. En als laatste krijgen we de gebruikelijke wekelijkse afleveringen van de CW shows van DC superhelden Arrow (seizoen 7), The Flash (seizoen 5), Black Lightning (seizoen 2) en Supergirl (seizoen 4).

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Delen

Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties