FilmsFilmachtergrondSeries en Films op Netflix in december 2017

Series en Films op Netflix in december 2017

-

Iedereen bekomen van het tweede seizoen van Stranger Things en het eerste The Punisher? Dan is het tijd om je alvast even in te lezen wat er de aankomende maand allemaal in de planning staan bij Netflix!

Allereerst even de films die in december gaan verschijnen op Netflix. Het meest interessante project is wellicht Bright. Dit 90 miljoen kostende project is een van de duurste en grootste Netflix-only films, geregisseerd door David Ayer (Suicide Squad) met acteurs als Will Smith en Joel Edgerton in de hoofdrollen. De film speelt zich af op een alternatieve aarde, waar mensen, orks, elfen en andere fantasiewezens altijd al samengeleefd hebben. Twee politieagenten, de mens Daryl Ward (Smith) en ork Nick Jakoby (Edgerton) ondernemen op een dag een routinecontrole en komen erachter dat een oeroud en machtig artefact niet vernietigd is en het voortbestaan van de toekomst kan bepalen.

Verder valt het voor de fantasy en sciencefiction fans enigszins tegenvallend wat er allemaal staat te verschijnen. Disney laat even van zich horen met de superheldenfilm Guardians of the Galaxy (deel 1, niet 2) en de tekenfilm Lilo & Stitch, maar dit zijn beide al oudere films. Dan heb je nog een boel TV-series, maar een fantastisch element is alleen te vinden in (het tweede seizoen van) Travelers. In deze serie komt men in de toekomst erachter hoe ze hun bewustzijn terug in de tijd kunnen sturen. Ze komen terecht in de 21ste eeuw en proberen de mensheid te redden van een verschrikkelijke toekomst.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Delen

Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties