Alexander Skarsgård in nieuwe trailer The Legend of Tarzan

0
25

Gisteren hadden we het nog over zijn kleine broertje, maar nu is de eer aan Alexander Skarsgård (True Blood) zelf in de nieuwe IMAX trailer voor The Legend of Tarzan. De live-action hervertelling van het klassieke verhaal van Edgar Rice Burroughs.

De regie van de film is verzorgd door David Yates. Die regisseerde eerder de laatste vier Harry Potter-films, alsook de nieuwe spin-off Fantastic Beasts and Where to Find Them. In deze laatste IMAX trailer is vooral veel aandacht voor Tarzans voorgeschiedenis.

Skarsgård speelt in The Legend of Tarzan uiteraard Tarzan, de rol van Jane is dit keer weggelegd voor Margot Robbie (Suicide Squad). De rest van de cast bestaat o.a. uit: Christoph Waltz (Django Unchained), Samuel L. Jackson, John Hurt (Alien, V for Vendetta) en Djimon Hounsou (GladiatorGuardians of the Galaxy).

The Legend of Tarzan draait 6 juli in de Belgische bioscopen, en een dag later, 7 juli, in Nederland.

Martin schrijft al jaren voor verschillende nieuwswebsites over games, film en tv. Hij heeft een Blu-ray collectie waar je u tegen zegt, vooral als het om Aziatische films gaat, een abonnement op vrijwel elke streamingdienst die in Nederland live is, en een Steam bibliotheek met bijna 200 games.

Geef een reactie