FilmsFilmnieuwsSony aan de slag met Morbius film

Sony aan de slag met Morbius film

-

Sony Pictures heeft misschien de rechten voor een filmversie van Spider-man aan Marvel gegeven, andere iconische (en minder iconische) personages krijgen nu wel de kans om hun toegevoegde waarde op het scherm uit te testen. Nadat onlangs de productie startte voor Venom (met Tom Hardy) en binnenkort ook het filmen van Silver and Black begint, komt er nu ook een film rondom het personage Morbius the Living Vampire

Het script wordt geschreven door Burk Sharpless en Matt Sazama, die eerder ook voor films als Dracula Untold en The Last Witch Hunter. Morbius the Living Vampire vertelt over Dr. Michael Morbius, die zijn zeldzame bloedziekte probeert te genezen. Dit gaat echter mis, waardoor hij de superkrachten van een vampier, maar ook de minder prettige kenmerken, zoals vampiertanden en een dorst naar bloed.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Delen

Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties