FilmsFilmnieuwsPodcast uitgelicht: Moviegelul met vrienden

Podcast uitgelicht: Moviegelul met vrienden

-

Ons bevriende podcastplatform Audiogeeks.nl heeft een steeds uitdijende line-up van toffe geeky podcasts en ik vind het leuk om daar af en toe eentje van uit te lichten. Dit keer Moviegelul met vrienden, een podcast door Bram Koedam en Leon Jackson. De korte slogan is ‘Gelul over films, door vrienden voor vrienden!‘ en zo zou je de podcast zeker kunnen omschrijven.

Maar het is wel iets meer dan dat. Met veel enthousiasme bespreken ze klassiekers en cultklassiekers als The Fifth Element, Total Recall, Highlander en The Neverending Story en gaan ze in op wetenswaardigheden. Van de films worden de iconische scenes nog even eruit gepakt en de positieve en negatieve kanten tegen het voetlicht gehouden. En ook leuk, sinds kort doen ze een spinoff versie van de podcast op hun kanaal genaamd Slapgelul met vrienden. Een alternatieve serie voor random nerdnieuws met alles wat je niet wilde weten over Lego, Transformers en vooral Leon en Bram zelf.

Je kunt de podcasts beluisteren via je favorieten podcastkanalen als Apple Podcasts en Spotify, maar natuurlijk ook via Audiogeeks zelf. Luister hieronder zelf de aflevering over The Neverending Story!

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties