FilmsFilmachtergrondSeries en Films op streamingkanalen in april 2022

Series en Films op streamingkanalen in april 2022

-

We kijken elke maand vooruit naar de te verschijnen films en series op streamingkanalen die binnen de genres van fantasy, sciencefiction en horror vallen. Morgen zal op Disney+ nog Moon Knight starten, maar wat zal er in april allemaal bijkomen? Niet erg veel, zo zal blijken uit ons onderzoekje.

Netflix

Bij de streamingservice van Netflix komt op 1 april een grappige interactief spel online in de vorm van een serie, Trivia Quest, waarbij je vragen over wetenschap, geschiedenis en kunst moet beantwoorden. Een leuke nieuwe vorm van entertainment wellicht! Qua echte fantasy en scifi films en series kan ik eigenlijk alleen twee animeseries vinden: het tweede seizoen van Ultraman dat op 14 april verschijnt en het tweede seizoen van Pacific Rim: The Black, dat zal verschijnen op 19 april.

Disney+

Op Disney+ zal de serie Moon Knight wekelijks een nieuwe aflevering krijgen in april. Ook komen er zes mini afleveringen van Scrat, de eekhoorn uit Ice Age, met Ice Age: Scrat Tales. Veel meer kan ik er helaas niet van maken.

Prime Video

Op Amazon Prime is in de maand april nog elke vrijdag een nieuwe aflevering van het tweede seizoen van Picard te zien. Patrick Steward keerde hiervoor weer terug in zijn oude Star Trek rol als Jean-Luc Picard. Vanaf 15 april komt daar het eerste seizoen van Outer Range bij. Met Josh Brolin in de hoofdrol en een bovennatuurlijk mysterie zou dat best eens interessant kunnen gaan worden!

HBO Max

Op HBO Max heeft WarnerBros ons beloofd bioscoopfilms veel sneller te tonen dan we normaliter gewend zijn. Zo kan het dat we al op 18 april The Batman kunnen kijken, met Robbert Pattinson in de hoofdrol. Op 1 april komt ook de scifi film Moonshot online, dat zich afspeelt in een toekomst waarin de mensheid Mars heeft gekoloniseerd. Gisteren plaatsten we overigens een leuk artikel waarin te zien is dat fantasy en sciencefiction de Nederlandse ranglijsten domineren in de eerste weken dat HBO Max in Nederland toegankelijk is.

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties