EvenementenEvenementennieuwsHet alternatief voor Dutch Comic Con: Stay Home Con

Het alternatief voor Dutch Comic Con: Stay Home Con

-

De komende tijd zullen er helaas geen festivals, fairs of conventies te bezoeken zijn, maar dat gemis is een klein beetje op te vangen met de aangekondigde Stay Home Con aankomend weekend. Standhouders die je normaliter op deze evenementen had aangetroffen (en vele anderen) zullen met livestreams en live chats hun werk vertonen, klaarstaan voor een babbeltje of een kijkje achter de schermen geven. Ook kun je met medebezoekers kletsen.

Onder andere met de podcasts van Audiogeeks.nl

Dit gebeurt allemaal via het Twitch Streamingkanaal van Stay Home Con, maar live kletsen kan ook via de Discord server. Het complete programma vind je hier, maar is nog volop in opbouw. Veel standhouders zijn nog bezig plannen te maken hoe ze hun aanwezigheid in een online vorm kunnen gieten. Ook zullen bijvoorbeeld de podcasters van Audiogeeks.nl present zijn!

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties