EvenementenEvenementennieuwsBemachtig finaleplaats voor Cosplay World Masters op CampZone

Bemachtig finaleplaats voor Cosplay World Masters op CampZone

-

De organisatie van CampZone maakt vandaag bekend dat tijdens het eerste weekend van CampZone 2018 een uitgebreid programma wordt aangeboden gericht op cosplay. Op zaterdag 28 en zondag 29 juli kunnen cosplayers en fans van cosplay hun hart ophalen tijdens verschillende wedstrijden. Een van deze wedstrijden, die op zondag 29 juli plaatsvindt, biedt de winnaar een reis naar Portugal om Nederland in 2019 te vertegenwoordigen tijdens de belangrijke internationale wedstrijd: Cosplay World Masters!

Het grootste outdoor gaming evenement van Europa, CampZone, draagt cosplay al jaren een warm hart toe, zoals ook te zien is in deze trailer. Maar dit jaar wordt het extra bijzonder!

Op zaterdag 28 juli is er een zogenaamde Walk on / Walk off wedstrijd. Hierbij worden cosplayers beoordeeld op hun kostuum en worden drie winnaars benoemd. Op zondag kunnen bezoekers eerst hun cosplay-vaardigheden op de proef stellen met Low Tech Cosplay. Een wedstrijd waarbij een kostuum ontwikkeld moet worden met behulp van goedkoop restmateriaal. Tijdens de tweede wedstrijd kruipen cosplayers helemaal in de huid van hun karakter en worden ze ook beoordeeld op hun act. De uiteindelijke winnaar van deze wedstrijd mag Nederland in 2019 vertegenwoordigen tijdens Cosplay World Masters. Alleen deelnemers die zich in verschillende landen hebben gekwalificeerd voor deze internationale wedstrijd mogen meedoen. Daarmee biedt CampZone de beste cosplayer van Nederland de unieke mogelijkheid om af te reizen naar Portugal!

Over CampZone
CampZone is het grootste outdoor gaming event van Nederland en vindt elk jaar in augustus plaats in Kronenberg, dichtbij Venlo. Bezoekers nemen hun eigen PC of gameconsole en tent mee en genieten elf dagen lang van alles dat met gaming te maken heeft. Naast gamecompetities wordt er dagelijks een afwisselend programma geboden met activiteiten zoals een cosplay-competitie, kampvuren, barbecues, bingo en verschillende teamsport-competities. CampZone trekt jaarlijks duizenden bezoekers en vindt dit jaar voor de 18e keer plaats. CampZone wordt georganiseerd door Duh-Events en mede mogelijk gemaakt door Rabobank. Kijk voor meer informatie op www.campzone.nl

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Delen

Meer van dit redactielid

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties