Reserveer bij Bol.com

Op 29 november 2018 verschijnt er een nieuw boek van George R.R. Martin: Vuur & Bloed. Het eerste deel in de tweedelige serie speelt zich ongeveer af 300 jaar voor Het Lied van IJs en Vuur

Driehonderd jaar voordat Het Lied van IJs en Vuur begon veroverde Aegon Targaryen met zijn zussen-gemalinnen en hun drie draken het continent Westeros. Meer dan 280 jaar hielden zijn nakomelingen de heerschappij in stand. Ze doorstonden opstanden, burgeroorlogen en familieruzies… Totdat Robert Baratheon de waanzinnige koning Aerys II van zijn troon stootte. 

Dit is de geschiedenis van het grote Huis Targaryen, opgeschreven door aartsmaester Gyldayn, getranscribeerd door George R.R. Martin. Kun jij niet wachten om meer te lezen over de geschiedenis van de Targaryens? Dan hebben we bij FantasyWereld een speciaal leesfragment voor jullie! Lees dit door te klikken op onderstaande button. 

 

Hieronder een video van George R.R. Martin die meer vertelt over Vuur & Bloed, de personages en waarom hij dit boek schreef.

Geef een reactie