BoekenBoekachtergrondNieuwe serie op FantasyWereld Podcast: Vanne's Fantasy Podcast

Nieuwe serie op FantasyWereld Podcast: Vanne’s Fantasy Podcast

-

Zet deze boeken en games alvast op je verlanglijstje! Op vlotte wijze neemt FantasyWereld recensent en cosplayer Vanne je mee door de wereld van fantasy en scifi, inclusief zelfgemaakte boekentrailer van een fantasy of scifi boek. Met een agenda-update van boeken, games en evenementen die verwacht worden in de volgende maand. En met een ludieke multiple choice vraag op het eind.

In de editie van mei:

Wat is er zoal gebeurd in de afgelopen maand en wat verwachten we voor de maand juni? Zet deze boeken en games alvast op je verlanglijstje! Tevens met een boekpromo voor Het Onzichtbare Leven van Addie LaRue, én een multiple choice over Tanz der Vampire.

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Vanne
Vannehttp://www.vanne.nl/
Vanne is recensent, cosplayer, fervent D&Der en geocacher. Ze heeft met haar kostuums 6 prijzen in de wacht gesleept, model gestaan voor striptekenaars, geld ingezameld voor goede doelen en gejureerd. Ze is de officiële Elsje (van de stripverhalen door Gerben Valkema en Eric Hercules). Ze spaart boeken geïnspireerd door de werken van Jane Austen. Verder probeert ze al jaren af te kicken van de cosplay, maar is inmiddels een cosplay mama.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties