FilmsFilmachtergrondSeries en Films op streamingkanalen in juni 2021

Series en Films op streamingkanalen in juni 2021

-

Juni komt eraan en daarom kijken we weer even uit naar alle films en series in onze genres die verschijnen op de verschillende streamingkanalen. En er staan heel wat interessante series op de planning, zoals Sweet Tooth en Loki!

Netflix

Netflix heeft een interessante nieuwe serie in juni gepland: Sweet Tooth. Deze serie is gebaseerd op de gelijknamige post-apocalyptische strip bedacht en getekend door Jeff Lemire. Het verhaal speelt zich af op het platteland van Nebraska en heeft als hoofdpersoon Gus, die half hert en half mens is. Vanaf 4 juni te zien. Een dag later is Joker te zien, met Joaquin Phoenix in een oscarwinnende hoofdrol. Op 9 juni kun je kijken naar Awake, dat zich afspeelt na een verwoestende wereldwijde gebeurtenis waarin alle elektronica weggevaagd is. Actieliefhebbers kunnen uitkijken naar Rurouni Kenshin: The Final, gebaseerd op de manga Rurouni Kenshin. Dit is inmiddels alweer de vierde film in deze reeks, overigens prima opzichzelfstaand te bekijken.

Van enkele andere series verschijnen nieuwe seizoenen op Netflix, zoals het vierde seizoen van Black Lightning, het vierde seizoen van The Last Kingdom en het tweede deel van seizoen 10 van The Walking Dead. Ook het tweede seizoen van de zombie-apocalyps serie Black Summer wordt in juni toegevoegd.

Disney+

In juni staat er wederom een top Marvel serie gepland op Disney+. Dan komt Tom Hiddleston met zijn Loki-serie, waarin deze antiheld de opdracht krijgt om alle tijdlijnen weer goed te krijgen na wat hij in Avengers: Endgame deed.

Raya and the Last Dragon

Daarnaast is nu ook de premium periode van Raya and the Last Dragon verlopen en kunnen alle abonnees deze film bekijken. Ook voor iedereen te bekijken is de gloednieuwe Pixar film Luca. Deze animatiefilm gaat over een jongen die een onvergetelijke zomer beleeft in een klein stadje aan de Italiaanse Rivièra. Luca deelt zijn avonturen met zijn beste vriend Alberto, maar hun plezier wordt bedreigd door een groot geheim: ze zijn namelijk zeemonsters uit een andere wereld, onder het wateroppervlak.

Amazon Prime

Voor Amazon Prime kon ik nog niet zoveel vinden, maar wel nieuw is de sciencefiction film Voyagers met Colin Farrell en Lily-Rose Depp. In de nabije toekomst worden 30 jongeren onder leiding van dr. Richard (Colin Farrell) de ruimte in gestuurd om zich te vestigen op een nieuwe planeet. Wanneer twee jongeren ontdekken dat ze worden gedrogeerd om ze rustig te houden, roepen ze op tot rebellie. De bemanning verandert in een losgeslagen groep jongeren; niet wetende of de dreiging waarmee ze worden geconfronteerd zich binnen of buiten het ruimteschip bevindt.

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

2 REACTIES

  1. 10 seizoenen Walking Dead? Mijn god… ik was na het eerste seizoen al afgehaakt. Toen vonden de regisseurs het belangrijker de afleveringen vol te stoppen met oeverloze discussies en soap toestanden. Die Walking Dead staat zeker niet meer op mijn lijstje.
    Ik was wel toevallig begonnen met de andere zombies in Black Summer. Van seizoen 1 waren de eerste twee afleveringen hoopgevend, daarna kwamen met aflevering 3 en 4 twee volstrekt belachelijke afleveringen waar alles aan rammelde. Ik ga wel verder, misschien komt er weer wat verbetering.

    En bij Disney is het vervelend dat ze Pixar hebben opgekocht, nu moet ik even kijken hoe ik de nieuwe Pixar animatiefilm ga bekijken. Zal wel een niet helemaal legale download worden.

    • Bij Walking Dead ben ik inderdaad ook redelijk snel afgehaakt. Was toch iets te hopeloos, grimmig en ook wel herhalend voor mij. Netflix heb ik zelf nog wel als abonnement, maar ik twijfel of ik hem doorzet. Disney+ kijk ik mee met een account van schoonouders, ook niet helemaal hoe het hoort, maar dat kijk ik tegenwoordig vaker. Ben wel gecharmeerd door de superheldenfilms en -series. Nu dus Loki waar ik al helemaal klaar voor zit 🙂

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties