Winacties Win Lunar Chronicles: Cinder en Levana!

[AFGELOPEN] Win Lunar Chronicles: Cinder en Levana!

-

Afgelopen weekend plaatsten we al een post over het uitgeefproces van De Lunar Chronicles bij Blossom Books. Vandaag mogen we vijf van onze bezoekers blij maken met ofwel Cinder, ofwel LevanaCinder is het eerste deel van De Lunar Chronicles. Levana is een spin off van de Lunar Chronicles en vertelt het verhaal van koningin Levana. Je kunt dit deel het beste tussen Cress en Winter in lezen.

Lees de recensie van Cinder op FantasyWereld! Om mee te doen met de winactie vul je onderstaand formulier in.

  PS: Wist je dat we bij Blossom Books ook meedoen aan de Lunar Chronicles Scavenger Hunt? Een Scavenger Hunt is een spel waarin je zo veel mogelijk opgegeven opdrachten probeert te vervullen. Die leg je vast op foto’s of filmpjes of je maakt screenshots, en daarmee kun je weer punten verdienen om kans te maken op allerlei toffe Lunar Chronicles-prijzen! Op de website van Blossom Books zijn alle opdrachten te vinden, en nummers 30 en 35 hebben iets met FantasyWereld te maken!

  Gerelateerde artikelen

  Geef een reactie

  Delen

  Davey Cobben
  Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

  Meer van dit redactielid

  Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

  Recente reacties