Winacties Maak kans op een e-book van Michael Anderle

[AFGELOPEN] Maak kans op een e-book van Michael Anderle

-

Vorige maand hielden we een interview met de Amerikaanse selfpubber Michael Anderle en zijn Nederlandse vertaler Eduard Meinema (lees het hier terug). In eigen land heeft Michael succes met zijn snel uitdijende boekenreeks The Kurtherian Gambit en alle spin-offs en door vertaler Eduard krijgen ook de Nederlandse lezers de kans om kennis te maken met deze wereld. We mogen van uitgever LMBPN een gratis e-book via kobo weggeven van het eerste deel: Een met de dood. Heb je een e-reader die deze kan lezen, doe dan mee door onderstaand formulier in te vullen!.

Synopsis

Diep in de duisternis van een regeringsgebouw moet een man de perfecte oplossing vinden om aan het verzoek van een vampier te voldoen. De regering heeft een ereschuld bij hem. En de vampier eist dat de regering haar verplichting aan hem nakomt.

Als hij te kort schiet, zal de mislukking duur worden betaald; het leger zal bloeden. Hij heeft drie uniek gekwalificeerde personen nodig. Maar hij kan er maar één vinden. Een stervende vrouw kan de troef zijn die hij nodig heeft om de vampier tevreden te stellen.

Maar misschien is zij ook de enige persoon die nodig is om de mensheid te redden.

Deze winactie is afgelopen. Winnares is S. Jacobs. Veel leesplezier gewenst!

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties