Tv-seriesTv-nieuwsLoki en Scarlet Witch krijgen beide eigen tv-serie

Loki en Scarlet Witch krijgen beide eigen tv-serie

-

Op het nog te onthullen eigen digitale streamingkanaal van Disney zullen verschillende series te zien gaan zijn rondom de superhelden uit het MCU (Marvel Cinematic Universe). De eerste twee personages met een eigen serie zijn Loki en Scarlet Witch, net als in de films gespeeld door Tom Hiddleston en Elizabeth Olsen.  Deze series zullen ieder 6 tot 8 afleveringen krijgen en hetzelfde budget hebben als grote filmproducties. En Kevin Feige, de grote man achter het filmuniversum zal zich ook met deze series en hun continuïteit in het filmuniversum bemoeien.

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties