Tv-seriesTv-nieuwsEerste beeld van 'Lord of the Rings' tv-serie op Amazon

Eerste beeld van ‘Lord of the Rings’ tv-serie op Amazon

-

Zoals bekend is Amazon naast een tv-serie van Het Rad des Tijds (dat november dit jaar al verschijnt) ook bezig met een grootschalige serie over Midden Aarde. Het project heeft ook weer een megabudget van vele miljoenen en moet natuurlijk veel kijkers trekken. De gebeurtenissen zullen zich afspelen in de Second Era, duizenden jaren voor de gebeurtenissen van De Hobbit en In de ban van de Ring die zich aan het eind van de Third era afspelen. Eerder hadden we al een berichtje over de synopsis geplaatst >

In september 2022 zal deze tv-serie op Amazon Prime beginnen. Hier de foto op nog eens zonder uitsnede (klikken voor vergroting) in de originele tweet.

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

3 REACTIES

  1. Ik heb hier een tijdje over na zitten denken. Het plaatje laat duidelijk Tirion zien, met de twee bomen, in de eerste Era, in Valinor. De show zou alleen tweede era gebruiken. Ik ben benieuwd of dit dan een flashback is of iets dergelijks. Lekker speculeren 🙂

    • Ik heb er te weinig verstand van, heb nooit de aanhangsels gelezen en ben ook nooit erg ver gekomen met de Silmarillion, maar online hebben andere fans dezelfde gedachten. Flashback wellicht. Men denkt dat de vrouw aldaar wellicht wel Galadriel is.

      • Een jonge Galadriel zou zeker mogelijk zijn. De eerste era is misschien wel visueel het mooiste. Ik zou absoluut graag meer willen zien.
        Het is het trouwens helemaal waard om je door de Silmarillion te worstelen 😉

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties