FilmsFilmnieuwsThor legt in deze hillarische mockumentary uit waar hij was tijdens Civil...

Thor legt in deze hillarische mockumentary uit waar hij was tijdens Civil War

-

Net als ons de San Diego Comic-Con gemist? Niet bij het Marvel panel geweest? Geïrriteerd dat ze de daar getoonde video’s niet online hebben gezet? Dan heb je geluk, want een van de leukste video’s van dat panel staat nu online. Kijk hoe Thor uitlegt wat hij allemaal deed toen de rest van de Avengers het aan het uitvechten waren in Captain America: Civil War.

Hij zat dus gewoon in Australië, bij een doodgewone kerel die Daryl heet. Niets mis met een beetje tijd voor jezelf, toch?

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Martin Jessba
Martin Jessba
Martin schrijft al jaren voor verschillende nieuwswebsites over games, film en tv. Hij heeft een Blu-ray collectie waar je u tegen zegt, vooral als het om Aziatische films gaat, een abonnement op vrijwel elke streamingdienst die in Nederland live is, en een Steam bibliotheek met bijna 200 games.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties