FilmsFilmnieuwsNieuwe 'Lord of the Rings' film aangekondigd!

Nieuwe ‘Lord of the Rings’ film aangekondigd!

-

Filmstudio’s New Line Cinema en Warner Bros. Animation hebben aangekondigd dat zij samen zullen gaan werken aan een animatiefilm dat zal draaien om de geschiedenis van de Helmsdiepte (Helm’s Deep). De animatiefilm zal The War of the Rohirrim gaan heten en wordt geregisseerd door Kenji Kamiyama (bekend van o.a. Blade Runner: Black Lotus en Ghost in the Shell: Stand Alone Complex).

Het verhaal zal het personage Helm Hamerhand volgen (naar wie de vallei Helmsdiepte ook is vernoemd), de negende koning van Rohan. Hij streed ongeveer 250 jaar voor de LOTR-trilogie tegen binnenvallende Donkerlanders en moest zich daarvoor terugtrekken in Hoornburg, zoals jaren later ook Theoden zich voor Sarumans troepen moest terugtrekken.

In een persbericht is te lezen dat War of the Rohirrim wordt gemaakt voor in de bioscoop en dat anime studio Sola Entertainment de animatie voor zijn rekening neemt. Het is nog niet bekend wanneer deze uit zal komen.

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties