FilmsFilmachtergrondSeries en Films op streamingkanalen in juli 2021

Series en Films op streamingkanalen in juli 2021

-

Morgen is het juli en gedurende die maand komen er heel wat toppers aan op de verschillende streamingplatformen. Bekijk zelf maar:

Netflix

Op Netflix staat er erg veel te verschijnen, en dan voornamelijk horror. Al meteen op 1 juli verschijnt de tweede helft van seizoen 6 van Vikings en de dag erna Fear Street Part One: 1994, het eerste deel van de Fear Street-trilogie die Netflix aan het maken is. Horrorfilms gebaseerd op de populaire boekenserie met dezelfde naam. Ook horror is The 8th Night, waarin een monnik met gebedskralen in de ene hand en een bijl in de andere jaagt op een duizenden jaren oude geest die bezit neemt van mensen en een hel op aarde ontketent.

Op 8 juli verschijnt Resident Evil: Infinite Darkness, een animatie horror-actieserie gebaseerd op de verhalen van de twee populaire personages, Leon S. Kennedy en Claire Redfield. Op 9 juli het tweede deel van de Fear Street-trilogie Fear Street Part Two: 1978 en een nieuwe sciencefictionserie genaamd Biohackers. Op 11 juli kun je Doctor Sleep, het vervolg op The Shining van Stephen King.

Nog meer horror op 14 juli, want dan verschijnt namelijk het Italiaanse A Classic Horror Story op Netflix. Op 16 juli komt Fear Street Part Three: 1666 uit en verschijnen er weer nieuwe afleveringen van Van Helsing. En op 23 juli komt de horrorfilm Blood Red Sky uit en de nieuwe serie van He-Man, gemaakt door Kevin Smith. Deze heet Masters of the Universe: Revelation en heeft als beschrijving: De oorlog om Eternia laait weer op. Dit zou weleens de laatste slag tussen He-Man en Skeletor kunnen zijn.

Disney+

Ook Disney+ komt met enkele knallers in juli. Wel heb je er wederom wat extra geld voor nodig, want ze bieden de nieuwste Marvelfilm Black Widow aan voor een bijbetaling van € 21,99. Wel gewoon regulier toegevoegd is de nieuwste film van Dwayne ‘The Rock’ Johnson: Jungle Cruise. Net als Pirates of the Caribbean is deze film gebaseerd op een populaire attractie in Disneyland. Verder is er nog de Monsters Inc spin-off serie Monsters at Work van Pixar dat in juli verschijnt. En de laatste twee afleveringen van Loki zullen natuurlijk ook verschijnen in juli.

Amazon Prime

Een van de grotere films op Amazon Prime in juli is The Tomorrow War. In The Tomorrow War is de wereld verbijsterd wanneer een grote groep tijdreizigers uit het jaar 2051 arriveert om een belangrijke en dringende boodschap af te leveren: Dertig jaar in de toekomst verliest de mensheid een wereldwijde oorlog tegen een zeer dodelijke buitenaardse soort.

Andere (al wat oudere films) die op dit streamingplatform gaan verschijnen in juli zijn onder andere Ouija: Origin of Evil (1 juli), The Purge: Election Year (1 juli), The Huntsman: Winter’s War (1 juli), Kung Fu Panda 3 (1 juli) en Warcraft (1 juli).

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Delen

Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties