FilmsFilmachtergrondSeries en Films op streamingkanalen in augustus 2021

Series en Films op streamingkanalen in augustus 2021

-

Niet heel erg veel om naar uit te kijken, maar elk streamingkanaal heeft wel minstens 1 interessant project. Netflix heeft de Witcher animatieserie Nightmare of the Wolf, Disney+ heeft de animatieserie rondom de Marvel superhelden What If…? en Amazon Prime heeft de epische Arthur vertelling The Green Knight. Hieronder een completere lijst.

Netflix

Op Netflix hebben we iets moois om naar uit te kijken, namelijk de geanimeerde Witcher-film Nightmare of the Wolf, dat zich afspeelt voor de gebeurtenissen van The Witcher. In de film zullen we zien hoe Vesemir (de mentor voor Geralt) ontsnapt uit de armoede om een Witcher te worden. Afgelopen week zagen we daar de trailer van en op 23 augustus komt hij daadwerkelijk uit! Een andere animatiefilm in ons genre is Monster Hunter: Legends of the Guild dat 12 augustus te zien is. Verder is alleen nog Star Trek van J.J. Abrams (2009) en de Franse horrorfilm La Nouee (The Swarm) over vleesetende sprinkhanen die respectievelijk 1 en 6 augustus op de streamingdienst komen.

Disney+

Op Disney+ is nog niet heel veel bekend, maar wat we sowieso te zien krijgen zijn doorlopend nieuwe afleveringen van de animatieserie Star Wars: The Bad Batch. Daarnaast komt de Marvel animatieserie What If…? uit, waarin verschillende alternatieve verhaallijnen worden gepresenteerd van de welbekende Marvel superhelden.

Amazon Prime

Op Amazon Prime komt de fantasy blockbuster The Green Knight uit op 21 augustus. Dit is een weergave van de Arthurlegende met dezelfde titel. Het is het verhaal van Sir Gawain (Dev Patel), de roekeloze en eigenzinnige neef van koning Arthur, die de confrontatie aangaat met de ‘Green Knight’, een reusachtige groene vreemdeling. Gawain vecht met geesten, reuzen en dieven tijdens een reis waarin hij zich probeert te onderscheiden en zich aan zijn familie en koninkrijk te bewijzen door de ultieme uitdager onder ogen te zien. Bekijk hier de trailer ervan.

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties