EvenementenEvenementennieuwsOnline WitcherCon voor fans van The Witcher

Online WitcherCon voor fans van The Witcher

-

Volgende week vrijdag en zaterdag, 9 en 10 juli, organiseren Netflix en CD PROJECT RED een online WitcherCon. De makers van respectievelijk de tv-serie en de videospellen zullen het evenement op hun Youtube kanaal en Twitch kanaal streamen en met speciale gasten en panels de wereld van The Witcher vieren.

Op vrijdag is er bijvoorbeeld een panel met showrunners van The Witcher, de komende The Witcher prequel Blood Origins en ontwikkelaars van de videospellen. Ook wordt Kaer Morhen verkend en een interview met Henry Cavill gehouden, die de rol van Geralt met veel verve speelt in de tv-serie. Op zaterdag wordt er o.a. vooruitgekeken naar seizoen 2 van The Witcher, wordt er gekeken naar het kaartspel van The Witcher: Gwent en de aankomende Netflix Anime Film The Witcher: Nightmare of the Wolf.

Meer informatie is te vinden op de officiƫle website van WitcherCon.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Delen

Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties