FilmsFilmnieuwsThe Witcher anime al deze zomer op Netflix

The Witcher anime al deze zomer op Netflix

-

Met het enorme succes van The Witcher en de populariteit van animetitels op het platform denkt Netflix nu twee vliegen in één klap te slaan. Ze bevestigen namelijk de geruchten dat ze bezig zijn met een anime spin-off van The Witcher, dat de naam Nightmare of the Wolf zal gaan heten en al deze zomer zal verschijnen!

Veel is verder nog niet bekend over de animefilm, behalve de mensen die eraan zullen gaan werken. De showrunners van de live action serie Beau DeMayo en Lauren Hissrich gaan ermee aan de slag en de animatie zal worden gedaan door Studio Mir, die ook The Legend of Korra hebben gemaakt. Het plot zal draaien om ‘een nieuwe dreiging dat het continent bedreigt‘…

“The world of The Witcher expands in this anime film that explores a new threat facing the Continent.”

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties