EvenementenEvenementennieuwsHoofdrolspeler Stranger Things komt naar Heroes Dutch Comic Con

Hoofdrolspeler Stranger Things komt naar Heroes Dutch Comic Con

-

Fans van de hitserie Stranger Things kunnen hun hart ophalen tijdens deze wintereditie van Heroes Dutch Comic Con 2018, want niemand minder dan Gaten Matarazzo is aanwezig als special guest!

Op zaterdag 24 en zondag 25 november zal de Amerikaanse acteur aanwezig zijn op de winter editie van de grootste Comic Con van Nederland, waar hij plaatst neemt naast de eerder aangekondigde Once Upon a Timeactrice Jennifer Morrison.

Gaten is wereldwijd bekend geworden door zijn hoofdrol in de populaire serie Stranger Things waar hij de rol van Dustin Henderson speelt. Mede dankzij zijn acteerprestaties heeft deze serie de award “Outstanding Performance in an Ensemble in a Drama Series” gewonnen. Dit was echter niet zijn acteerdebuut. Zo begon hij op Broadway als Benji in Priscilla Queen Of The Desert en vertolkte hij de rol van Jezus in Godspell Cast of 2032. Tevens maakte hij deel uit van Radio City Christmas Spectacular waarin hij de rol van Ben vertolkte en was hij te bewonderen als Gavroche tijdens de nationale tour van Les Miserables.

Naast acteren zet Gaten zich in voor goede doelen. Dit doet hij voor onder andere fondsenwerving voor CCD Smiles, een organisatie die helpt met de bekostiging van operaties voor mensen die aan Cleidocraniale dysplasie lijden. Hij weet namelijk als geen ander wat het is, omdat hij zelf deze aandoening heeft. Zijn inzet is niet onopgemerkt gebleven. In 2016 werd hij uitgeroepen als een van de meest invloedrijke tieners.

Matarazzo zal beide dagen aanwezig zijn op Heroes Dutch Comic Con in de Jaarbeurs, Utrecht op 24 en 25 november. Fans kunnen met Gaten op de foto, een handtekening van hem bemachtigen en vragen stellen tijdens de Q&A’s op het hoofdpodium. Tickets zijn te koop op www.dutchcomiccon.com

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties