BoekenBoeknieuwsPrequel voor de Hongerspelen-trilogie

Prequel voor de Hongerspelen-trilogie

-

Suzanne Collins kondigde vandaag een nieuw deel aan in de Hongerspelen-trilogie. Het aankomende boek speelt zich een halve eeuw (64 jaar om precies te zijn) vóór het eerste boek in de reeks af, ten tijde van de Tiende Hunger Games. Meer dan de verschijningsdatum (midden 2020) weten we helaas nog niet.

Filmstudio Lionsgate, die de films van de eerste drie boeken maakten (vier films) liet al snel weten interesse te hebben in de verfilming. Niet al te verrassend, de films met Jennifer Lawrence leverden de studio flink wat geld op.

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties