Verschijningskalender

6
1776

(laatst bijgewerkt: 12 september 2017)

Hier vinden jullie de verschijningsdata van aankomende fantasyboeken. Vragen, opmerkingen en/of aanvullingen kunnen hieronder worden geplaatst, of via “Inzendingen [at] fantasywereld.nl”

 

September 2017

  

   

  

 

Oktober 2017

   

   

  

 

November 2017

   

  

 

Januari 2018

  

 

2018

6 REACTIES

  1. Ik vind het vervelend dat je bij de verschijningsdata niet op de afbeeldingen kan klikken voor meer informatie. Normaal stond er altijd een korte omschrijving bij.

  2. Hallo Plugge de Gier, ik snap dat meer informatie beter is! Met de nieuwe opmaak probeerde ik de pagina wat compacter te maken. Is het een idee als ik de teksten en info invoer zoals ik nu als test bij Bloed heb gedaan? Als je met je cursor over de cover gaat zie je de beschrijving enzo.. Als dat ook genoeg is, kan ik dat voor alle boeken doen!

    • Dit zou heel erg fijn zijn! Ik vind het namelijk ook jammer dat je nu geen beschrijving meer kunt zien van het boek. Deze oplossing zou super zijn!

  3. Goededag,

    Weet iemand hoe het met boek 7 en 8 gesteld staat van “de brug der getijden ” van David Hair? 7 zou eerder het aar verschijnen verwachtte men… Maar dat is nog niet gebeurd :).

  4. weet iemand wanneer de serie legend of the seeker op dvd uit komt naar de boeken van Terry Goodkind

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here