Verschijningskalender

22
6823

We zijn hard bezig met onze boekendatabank en verschijningskalender! Jullie kunnen al een kijkje nemen in de vernieuwde omgeving via onderstaande link. Laat daar vooral alle lof en kritiek achter, zodat we daar verder kunnen bouwen aan de meest up-to-date verschijningskalender voor fantasyboeken!

Verschijningskalender >

22 REACTIES

 1. Ik vind het vervelend dat je bij de verschijningsdata niet op de afbeeldingen kan klikken voor meer informatie. Normaal stond er altijd een korte omschrijving bij.

 2. Hallo Plugge de Gier, ik snap dat meer informatie beter is! Met de nieuwe opmaak probeerde ik de pagina wat compacter te maken. Is het een idee als ik de teksten en info invoer zoals ik nu als test bij Bloed heb gedaan? Als je met je cursor over de cover gaat zie je de beschrijving enzo.. Als dat ook genoeg is, kan ik dat voor alle boeken doen!

  • Dit zou heel erg fijn zijn! Ik vind het namelijk ook jammer dat je nu geen beschrijving meer kunt zien van het boek. Deze oplossing zou super zijn!

 3. Goededag,

  Weet iemand hoe het met boek 7 en 8 gesteld staat van “de brug der getijden ” van David Hair? 7 zou eerder het aar verschijnen verwachtte men… Maar dat is nog niet gebeurd :).

 4. weet iemand wanneer de serie legend of the seeker op dvd uit komt naar de boeken van Terry Goodkind

 5. Voor september staat De Glazen Prins van Karen Miller aangekondigd. Ik heb echter gelezen (eci.be) dat de datum verschoven is naar 31/12/2018 (idd 2018 :))

 6. Weet iemand of er nog vertalingen komen van de boeken van Markus Heitz? Drachengift om er maar een te noemen, het derde deel in de Drakenreeks? De eerste twee delen, waren alvast prima spannende verhalen! Ook zijn er intussen tal van andere boeken zoals Exkarnation, Totenblick, Wedora, verschenen. Is er een bepaalde reden voor het feit dat de boeken van Heitz voorlopig niet meer verschijnen?

 7. Davey, wat betreft de boeken van Terry Brooks.
  Worden hier nog vertalingen van verwacht ?
  De donkere erfenis van Shannara is pas 1 deel in NL verschenen, en de 2 series daarna zijn helemaal niet meer aangekondigd.

  • Helaas, deze serie is ook voor mij erg teleurstellend afgekapt.. Er zijn nieuwe boeken en korte verhalen verschenen in het Engels, maar ik ben bang dat die niet gaan verschijnen..

  • Hallo Antoine, ik heb ondertussen een heel groot deel van de verwachte boeken weer erin gezet, vanavond nog even de laatste finishing touch!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.