BoekenBoekachtergrondNog te lezen uitdaging - Update Freya

Nog te lezen uitdaging – Update Freya

-

We hebben het al een aantal keer gehad over de nieuwe uitdaging van de FantasyWereld Leesclub: het aanpakken van de Nog Te Lezen-stapel! We willen er een project van maken met onze redactieleden en met jullie, onze bezoekers, om voor het einde van dit jaar eens wat boeken uit die stapel te pakken en ze uit te lezen, naast alle nieuwe en recensieboeken.

Doen jullie mee? We houden onze voortgang bij in sporadische artikelen zoals deze op de site en ons forum! Op het forum nodigen we jullie ook uit om een stapeltje boeken van jullie nog te lezen stapel te pakken naast de andere boeken die jullie lezen en daar eens wat over vertellen. Ga naar het forum >

Ik heb zelf een aantal boeken gekozen voor deze uitdaging, die je op bovenstaande foto ziet. Hieronder de lijst:

  • Nevernight – Jay Kristoff. Dit boek staat al jaren in mijn kast. Ik heb het ooit in Londen gekocht en ben er nooit in begonnen. Nu heb ik hoofdstuk 1 gelezen en hoop ik straks alle positieve berichten die ik heb gehoord over de serie te kunnen bevestigen. 
  • Raybearer – Jordan Ifueko en Star Daughter heb ik beide als cover buy aangeschaft. Het plot intrigeert maar bovenal zulke mooie boeken kun je toch niet ongelezen laten staan? Dus tijd om erin te beginnen. 
  • Morgenster – Pierce Brown. Dit boek heb ik al voor 75% gelezen een flinke tijd geleden. Vervolgens heb ik het aan de kant gelegd omdat het te intens werd. Ik was zo emotioneel van slag door alle schokkende gebeurtenissen dat ik het simpelweg niet meer trok. Nu wil ik eindelijk de serie uitlezen. 
  • Deel 2 en 3 van de Elfhame trilogie – Holly Black. Deel 1 las ik als een razende maar omdat er een tijd tussen de uitgave van deel 1 en de rest van de serie, zorgde dat ervoor dat ik de rest wel kocht maar niet las. Gezien deel 1 zo snel las moet dit ook wel snel gaan. 

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Freya Sixma
Freya Sixma
Al vanaf kleins af aan is Freya verslaafd aan het fantasy genre. Haar favoriete boeken zijn Ontworteld, A Court of Thorns and Roses, de Throne of Glass-serie en de Reiziger. Met veel passie deelt ze haar liefde voor het genre met jullie.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties