Hebben jullie ook last van een steeds groter wordende ‘nog te lezen’ stapel van boeken die je écht nog eens moet lezen? Voor hoofdredacteur Davey is het al tijden een doorn in het oog en al pratende met enkele redactieleden wilden we onszelf hier eens mee confronteren. En we dagen jullie uit om mee te doen!

Dit is het idee: Deze week gaan we een aantal boeken uitkiezen die we gaan proberen nog vóór het einde van dit jaar uit te lezen. Dit zal naast eventuele recensieboeken of andere boeken zijn die nog gelezen worden. Echte zogenaamde ‘oudjes’ dus die al even op ons zitten te wachten. Deze gaan we dan volgende week op een rijtje zetten en dan beginnen we in week 32 (dat is maandag 9 augustus) met de uitdaging. Dat betekent dat we daarna nog 20 weken hebben om de ons gekozen boeken te lezen.

FantasyWereld Forum

Wie doet er mee? Om onze voortgang bij te houden hebben we het FantasyWereld Forum weer een nieuw leven ingeblazen. Hier kunnen we samen praten over de boeken die we op ons NTL lijstje hebben gezet en hoe ver we erin zijn. En hopelijk lukt het dan nog dit jaar onze persoonlijke lijstjes af te ronden!

2 REACTIES

  1. Hoi Dave, blijkbaar werken mijn oude account-gegevens niet meer als ik probeer in te loggen in het forum. Moet ik opnieuw registreren?

  2. Hoi Raaf, inderdaad! Leuk je weer (terug) te zien. Ik heb het forum nu anders opgesteld, zodat je met 1 en dezelfde account kunt reageren op berichten en op het forum. Met 1x registreren en inloggen moet het daarna simpel worden, als het goed is onthoud hij daarna namelijk altijd je account en hoef je niet meer in te loggen.

Geef een reactie