Dit weekend is er in San Diego een van de grootste Comic-Cons ter wereld gaande, waar liefhebbers van allerlei fandoms samenkomen om helemaal los te gaan in de wondere wereld van strips, series, films, anime, spellen en veel en veel meer. 

En tijdens deze gekte worden tijdens de vele panels ook ontzettend veel nieuwe trailers vrijgegeven van aankomende films en tv-serie. Hieronder een kleine lijst met trailers die we konden bewonderen de afgelopen dagen, met wellicht morgen nog meer moois! Kijk bijvoorbeeld naar een nieuwe trailer van Justice League, The Defenders en de fantastisch ogende Netflix film Bright!

(UPDATE 23-7: Ook op zondag waren er geweldige trailers te bewonderen, zoals van Thor Ragnarok, Star Trek Discovery en Stranger Things 2. Hieronder dus een bijgewerkte lijst trailers)

 

DC – Films en series

Van DC hebben we vanavond nog een nieuwe trailer gekregen van de aankomende teamup Justice League, waarin Batman, Aquaman, Wonderwoman, The Flash en Cyborg (en Superman?) samen zullen strijden tegen Steppenwolf. Ook is er een nieuwe CW tv-serie (waar ook Arrow, The Flash en Supergirl op verschijnen), getiteld Black Lightning. Een andere serie uit de CW stal, Legends of Tomorrow, gaat binnenkort ook weer verder en ook daar was een trailer van. En ook de serie van het syfy kanaal over de jeugd van Superman, genaamd Krypton, heeft een trailer gekregen!

 

Marvel – Films en series

Marvel is traditiegetrouw ook sterk aanwezig op de Comic-Con, met allerlei panels en gastoptredens. En daar horen de nodige trailers bij. Wat te denken van onderstaande epische nieuwe trailer van The Defenders, met een mooie introductie van Stan Lee himself! En een tweede trailer van Inhumans, de serie die bij ABS in IMAX kwaliteit zal verschijnen (en waarvan de eerste afleveringen in bioscopen zal draaien). Maar ook van kleinere projecten zoals The Gifted, gebaseerd op de X-Men strips, werd een nieuwe trailer vertoond.

 

Overig

Maar natuurlijk was er lang niet alleen beeldmateriaal van DC en Marvel te bewonderen. Er waren meer dan genoeg andere projecten die werder vertoond aan het publiek van Comic-Con. Meer dan op te noemen wellicht, maar hier toch een korte lijst: Bright, Once Upon a Time seizoen 7, Death NotePreacher Seizoen 2, Vikings seizoen 5, The Walking Dead seizoen 8, Ready Player One, Lego Ninjago Movie en The 100 seizoen 5.

2 REACTIES

  1. Die van Stranger Things is echt geweldig!! Zin in!!
    En die van Thor: Ragnarok staat hier niet bij, maar die is ook fenomenaal!
    Die van Justice League maakt niets bij me los, helaas!

  2. Hij is inderdaad gisteren gemaakt en inmiddels achterhaald. Ga hem even opfrissen met de trailers van vandaag. Thor en Stranger Things waren inderdaad beide geniaal! Justice League laat zien wat er voor actie te verwachten valt, zeker ook niet slecht.

Geef een reactie