FilmsFilmnieuwsKorte fantasyfilm Donkerster vraagt om hulp via Cinecrowd

Korte fantasyfilm Donkerster vraagt om hulp via Cinecrowd

-

Het is voor Nederlandse filmprojecten vaak lastig om financiering te vinden, zeker als er een bepaalde niche gekozen is. Gelukkig zijn er tegenwoordig allerlei mogelijkheden om een project toch van de grond te krijgen. Zo heeft Frank van den Bogaart zijn film op crowdfunding platform cinecrowd gezet. Daar kun je hem met een klein bedrag al helpen!

Donkerster is een grimmig maar troostrijk sprookje over rouw, verlies en de waarde van verhalen.

Rhena’s vader vertelt een verhaal over Atlas, een bos-entiteit die verhalen van de doden aan zijn bomen fluistert. Diezelfde nacht verdwijnt hij in dit bos. Rhena zet alles op alles om haar vader terug te krijgen.

Het verhaal speelt met archetypische kwaliteiten: het Kind, de Dood. Donkerster is een nieuwe mythe die zich in een tijdloos tijdperk afspeelt. Maar vooral is het een donker en spannend fantasy-drama met horror-elementen! Rauw en realistisch binnen zijn eigen filmwerkelijkheid.

Meer informatie over het project, inclusief acteurs en en een trailer vind je op Cinecrowd >

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties