EvenementenEvenementennieuwsThomas Olde Heuvelt naar Dag van het Fantastische Boek

Thomas Olde Heuvelt naar Dag van het Fantastische Boek

-

De internationaal bekende Nederlandse bestsellerauteur Thomas Olde Heuvelt komt naar de Dag van het Fantastische Boek! Deze auteur die internationaal doorgebroken is met de bovennatuurlijke thriller Hex zal tijdens de Dag van het Fantastische Boek een lezing geven over zijn schrijverscarrière. En op jonge leeftijd is die met een Hugo al niet min…

Thomas… wie?

Thomas Olde Heuvelt (1983) won in 2015 de prestigieuze Amerikaanse Hugo Award (voor zijn verhaal The Day the World Turned Upside Down) en werd genomineerd voor de World Fantasy Award. Zijn roman HEX (Luitingh Sijthoff, 2013) verschijnt in 2016 wereldwijd bij grote uitgeverijen in de VS, Groot-Brittanië, Frankrijk, Brazilië en vele andere landen. Warner Bros. werkt momenteel aan de pilot voor een TV-serie gebaseerd op het boek.

Olde Heuvelts korte fictie heeft alleen in China al een publiek van meer dan een miljoen lezers en is ook verschenen in het Engels, Japans, Pools, Italiaans en Roemeens.  

Wil je deze lezing van Thomas niet missen? Koop dan vandaag nog je kaartjes voor de Dag van het Fantastische Boek. Doe dit online en je bespaart jezelf enkele euro’s per ticket. 

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Delen

Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties