Thomas Olde Heuvelt naar Dag van het Fantastische Boek

0
145

De internationaal bekende Nederlandse bestsellerauteur Thomas Olde Heuvelt komt naar de Dag van het Fantastische Boek! Deze auteur die internationaal doorgebroken is met de bovennatuurlijke thriller Hex zal tijdens de Dag van het Fantastische Boek een lezing geven over zijn schrijverscarrière. En op jonge leeftijd is die met een Hugo al niet min…

Thomas… wie?

Thomas Olde Heuvelt (1983) won in 2015 de prestigieuze Amerikaanse Hugo Award (voor zijn verhaal The Day the World Turned Upside Down) en werd genomineerd voor de World Fantasy Award. Zijn roman HEX (Luitingh Sijthoff, 2013) verschijnt in 2016 wereldwijd bij grote uitgeverijen in de VS, Groot-Brittanië, Frankrijk, Brazilië en vele andere landen. Warner Bros. werkt momenteel aan de pilot voor een TV-serie gebaseerd op het boek.

Olde Heuvelts korte fictie heeft alleen in China al een publiek van meer dan een miljoen lezers en is ook verschenen in het Engels, Japans, Pools, Italiaans en Roemeens.  

Wil je deze lezing van Thomas niet missen? Koop dan vandaag nog je kaartjes voor de Dag van het Fantastische Boek. Doe dit online en je bespaart jezelf enkele euro’s per ticket. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here