Steun de crowdfunding van Magic-O-Metal om kinderen met metal kennis te laten maken!

0
64

Over ongeveer twee weken loopt de crowdfundingsactie van Magic-O-Metal af, een initiatief om kinderen met metal kennis te laten maken. Initiatiefnemers zijn Sander Gommans en Scott Wenmakers, die naast hun activiteiten als muzikant en illustrator les geven aan kinderen in het voortgezet onderwijs. Net als velen van ons zijn ze opgegroeid met comics, de welbekende action-hero cartoons én de magie van metal-muziek!

Daartegenover viel het ze op dat de creatieve en beeldende vakken steeds minder plaats krijgen binnen het voortgezet onderwijs. Zodoende willen zij kinderen stimuleren om hun dromen te volgen, om een instrument te leren bespelen of op een andere manier creatief bezig te zijn. Daarbij zou het natuurlijk fantastisch zijn metal-muziek nieuw leven in te blazen en een nieuwe generatie metal-helden mogelijk te maken!

Lees op hun eigen website meer over hun project en hoe je ze kunt steunen, of bezoek crowdfundingesplatform Voordekunst voor een donatie >

Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Geef een reactie