BoekenBoeknieuwsVerhalen uit het Marvel Universum bij Luitingh-Sijthoff

Verhalen uit het Marvel Universum bij Luitingh-Sijthoff

-

Interessant nieuwtje via de Facebook pagina van LS: Vanaf volgend jaar is uitgeverij Luitingh-Sijthoff de eerste officiële boekenuitgeverij van Marvel! Ze zullen oorspronkelijke verhalen, zoals ze ooit zijn bedacht door de stripmakers, voor het eerst in boekvorm uit gaan brengen, inclusief prachtige zwart-witillustraties!

In februari trappen ze af met de Black Panther, in Wie is de Black Panther? van Jesse J. Holland. Een maand later volgt Civil War van Stuart Moore. En niet in de vorm zoals je het verhaal kent van de film, nee, want nu doen ook Spider-Man en de Fantasic Four mee, kom je de X-Men tegen, en zie je nog veel meer van je favoriete superhelden en -heldinnen. 

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties