[Afgelopen] Win vrijkaartjes voor Elfia Haarzuilens 2015!

winelfia.jpg

In het weekend van 25 en 26 april staat Nederlands grootste fantasyevenement weer op de agenda: Elfia! Bezoekers kunnen zich tijdens beide dagen laten verwonderen in een wereld vol magische snuisterijen en toernooien. Het thema van dit jaar is Game of Thrones. Laat je fotograferen door HBO op de Iron Throne of kom naar de lezing en signeersessie van Josef Altin (Pypar). Het kasteel zelf is (voor een kleine meerprijs) tijdens het evenement ook te bezoeken.

Ook de wereldberoemde kunstenaars Brian and Wendy Froud zullen een glimp laten zien van hun magische wereld van elfen. Zij zullen tekeningen, sculpturen en verhalen laten zien uit hun nieuwste boek ‘Brian Froud’s Faeries’ Tales’, terwijl ze ook open zullen staan voor de meest uiteenlopende vragen en antwoorden.

Op FantasyWereld maak je kans op twee kaartjes om gratis aanwezig te zijn op een van deze twee dagen naar keuze. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is een mailtje sturen naar inzendingen [at] fantasywereld.nl met als onderwerp: Elfia. Deze winactie loopt nog tot en met 19 april!

Reacties op: [Afgelopen] Win vrijkaartjes voor Elfia Haarzuilens 2015!