Winacties Win Ottilie en de Drochtenjagers!

[AFGELOPEN] Win Ottilie en de Drochtenjagers!

-

Vandaag begint de Kinderboekenweek, een mooie reden om de komende week weer even wat meer aandacht aan kinderboeken te schenken. Dit jaar is het thema Reis mee, en wat is er mooier dan mee te reizen naar mooie fantasywerelden voor jong en oud. Laten we de week goed beginnen met een winactie met Ottilie en de Drochtenjagers, het eerste deel in de spannende avonturenserie met een stoer meisje in de hoofdrol.

Als Ottilie ontdekt dat haar broertje Waldemar is meegenomen door de drochtenjagers, een geheime organisatie die jaagt op wilde monsters, is ze vastbesloten hem te vinden. Omdat meisjes bij de jacht niet welkom zijn, verkleedt ze zich als jongen en infiltreert ze in de groep. Ottilie traint mee met de andere jongens, die niet doorhebben wie ze eigenlijk is. Ottilie blijkt een van de meest getalenteerde jonge jagers van de groep…

Lijkt dit je een leuk boek, doe dan mee met onze winactie. Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen en het vakje om je in te schrijven voor de nieuwsbrief aan te vinken. Veel succes!

– Deze winactie is afgelopen –

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

Geef een reactie

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties