[Afgelopen] Win Mistborn 1 & 2 van Brandon Sanderson!

winmistborn

Doe mee met onze winactie en maak kans op het eerste en zojuist verschenen tweede deel van de Mistborn-serie van Brandon Sanderson! Deze twee boeken van het fantasyfenomeen Brandon Sanderson (die eerder ook Het Rad des Tijds van Robert Jordan voltooide) mogen wij weggeven van uitgever Luitingh Fantasy.  Het eerste deel is al door Tim gerecenseerd en werd maar liefst met 4,5 uit 5 sterren beoordeeld. Zijn conclusie:

“Het Laatste Rijk is een ijzersterk begin van een trilogie. Het magiesysteem is origineel en goed uitgewerkt en de personages maken geloofwaardige karakterontwikkelingen door. De actie is origineel en een genot om te lezen. Het verhaal wordt naar tevredenheid afgerond, maar laat net genoeg open om nieuwsgierig te maken naar het vervolg De Bron van Verheffing welke later deze maand zal verschijnen.”

Om kans te maken hoef je maar één ding te doen: Stuur een mailtje naar Inzendingen [at] FantasyWereld.nl met als onderwerp: Ik wil Mistborn! en zet daarin ook je adresgegevens. De winnaar of winnares wordt geloot onder de inzenders. Deze prijsvraag loopt nog tot en met woensdag 10 juli.

Reacties op: [Afgelopen] Win Mistborn 1 & 2 van Brandon Sanderson!