[Afgelopen] Win Het Derde Koninkrijk van Terry Goodkind

wingoodkind

Met zijn magistrale epos De Wetten van de Magie wist Terry Goodkind wereldwijd miljoenen lezers aan zich te binden. De avonturen van de Zoeker Richard Rahl en zijn geliefde Biechtmoeder Kahlan Amnell zijn voor vele fantasyliefhebbers inmiddels verplicht leesvoer. Met De Omen Machine kwam eindelijk het langverwachte vervolg op de boeken van De Wetten van de Magie. En nu is het tweede deel in deze nieuwe reeks uitgekomen: Het Derde Koninkrijk.

Richard heeft de bloeddorstige Jit gedood en Kahlan uit haar klauwen gered, maar beiden zijn getroffen door de doodsaanraking van de Haagvrouw. Bovendien staan hun in het Duistere Land nieuwe gevaren te wachten. Beroofd van zijn kracht als oorlogstovenaar moet Richard het opnemen tegen een samenzwering achter de noordmuur, terwijl zijn vrienden en helpers gevangen zijn genomen door een geduchte vijand. Als hij niet op tijd komt, zal Kahlan sterven…

In samenwerking met Luitingh Fantasy geven wij nu één exemplaar van dit nieuwe boek weg. Hoe kun je winnen? Simpel, stuur ons een mailtje met jouw favoriete boek uit de reeks van Goodkind (mailen naar inzendingen [at] fantasywereld.nl) en vergeet daarin niet je adresgegevens te vermelden. Wij loten uit alle inzenders één gelukkige winnaar. Deze winactie duurt nog tot en met zondag 20 oktober. Veel succes!

Reacties op: [Afgelopen] Win Het Derde Koninkrijk van Terry Goodkind