[Afgelopen] Win een gesigneerd exemplaar van Schaduwloper

winschaduwloper

Christien Boomsma is schrijfster van spannende jeugdfantasy. Na onder andere Watergeheimen en de verhalenbundel Spookbeeld, die beide een lovende recensie ontvingen op FantasyWereld, is deze week Schaduwloper uitgekomen bij De Vier Windstreken.

Alles verandert voor Luca als ze op het schoolplein de snerpende ringtone van een mobieltje hoort en besluit deze op te nemen. Een angstige stem smeekt om hulp. Luca ontdekt dat duistere wezens uit Schaduw haar wereld bedreigen. Dat een mysterieuze jongen alles op het spel zet om die te beschermen. Maar hij kan het niet alleen…

Uitgever De Vier Windstreken stelt voor de verjaardag van FantasyWereld maar liefst vijf exemplaren ter beschikking, en Christien heeft al aangegeven haar pen klaar te hebben om deze te signeren! Om kans te maken op een gesigneerd exemplaar stuur je een mailtje naar inzendingen [at] fantasywereld.nl met als onderwerp Schaduwloper. Onder alle inzenders verloten wij drie exemplarenDeze winactie loopt nog tot en met woensdag 14 mei!

Reacties op: [Afgelopen] Win een gesigneerd exemplaar van Schaduwloper