[Afgelopen] Win een exemplaar van Gebroken geheugen

gebrokengeheugen

Het hele team van Zilverspoor heeft na het overlijden van uitgever Jos Weijmer enorm veel werk verzet om de uitgeverij en zo het werk van Jos te kunnen voortzetten. Tijdens CastleFest afgelopen weekend werd het resultaat gepresenteerd: negen prachtige nieuwe boeken! Een van deze boeken was wel heel bijzonder, het betreft namelijk een samenwerking van Jos Weijmer en J. Sharpe. Samen schreven zij een futuristische thriller genaamd Gebroken geheugen.

Deze week kunnen jullie kans maken op een exemplaar van dit boek en interviewen we J. Sharpe over zijn samenwerking met Jos en het ontstaan van het boek. Het interview komt later deze week, maar meedoen met de winactie kan natuurlijk nu al! Stuur om kans te maken een mailtje naar inzendingen [at] fantasywereld.nl met als onderwerp Gebroken geheugen. Vergeet daarin niet je adresgegevens te vermelden. Deze winactie loopt nog tot en met zondag 16 augustus!

Reacties op: [Afgelopen] Win een exemplaar van Gebroken geheugen

Jouw mening:

5 reacties op “[Afgelopen] Win een exemplaar van Gebroken geheugen

 1. Hoi Marianne, je hebt helemaal gelijk! In alle commotie van de Epische Fantasy Weken hebben we er nooit aan gedacht de winnaar bekend te maken. Ik zal het nu meteen rechtzetten!

  Reageer
 2. Ik had meegedaan voor mijn man. Hij is a.s. vrijdag jarig. Maar ik zie nog steeds geen bekendmaking van de winnaars. Of heb ik iets gemist??

  Reageer
 3. Dat kan uiteraard ook gewoon! 😉 Bedankt voor het meedoen allebei!

  Reageer
 4. Heb meegedaan voor mijzelf 🙂

  Reageer
 5. Theo Augustinus

  Heb meegedaan voor mijn vrouw

  Reageer