[Afgelopen] Win een DVD of Blu-ray van de horrorfilm 13 Sins

13-Sins-PosterHou je van horrorfilms? Dan is deze winactie zeker iets voor jou! Van distributeur eOne Benelux mogen we namelijk een DVD en Blu-ray weggeven van 13 Sins, een horrorthriller die deze week in de winkels verschijnt!

De vriendelijke en intelligente zakenman Elliot wil graag met zijn vriendin trouwen, maar wordt hierbij gehinderd door grote financiële zorgen. Als hij op een avond alleen in zijn auto zit krijgt hij een telefoontje van een onbekende. Deze legt hem uit dat hij in een spelshow met een verborgen camera zit. Als Elliot 13 opdrachten weet te voltooien zal hij in totaal 6,2 miljoen dollar verdienen! Nadat hij de eerste twee opdrachten heeft uitgevoerd, het doodslaan en opeten van een vlieg die in zijn auto rondvliegt, ziet hij 1.000 dollar op zijn bankrekening verschijnen. Elliot besluit hierop door te gaan met het spel, maar ziet langzaam de opdrachten steeds extremer en gevaarlijker worden. Hoe ver zal hij gaan om het geld te verdienen? En is er nog wel een weg terug als de opdrachten dodelijke gevolgen krijgen?

Om kans te maken op een DVD of Blu-ray van deze film hoef je maar een ding te doen: stuur een mailtje naar inzendingen [at] fantasywereld.nl met als onderwerp 13 Sins.  Vermeld in het mailtje je adresgegevens en of je voorkeur uitgaat naar een DVD of Blu-ray. Deze winactie loopt nog tot 4 augustus.

Reacties op: [Afgelopen] Win een DVD of Blu-ray van de horrorfilm 13 Sins