[Afgelopen] Win een beeldje van FairyLand

winbeeldje

e262_2
Waar we ooit begonnen met het schrijven van recensies van fantasyboeken hebben we onze vleugels inmiddels steeds meer uitgeslagen naar andere aspecten van de fantasy. Onze eerste uitstap was die in de wereld van films en (bord)spellen die raakvlakken met de fantasy hadden. Nu willen we ook proberen (beginnende) schrijvers van fantasy op weg te helpen met een nieuwe sectie: Schrijven van fantasy. Hier zullen op korte termijn artikelen verschijnen over verschillende aspecten van schrijven, van het maken van interessante werelden, tot het schrijven van een synopsis van je manuscript.

Ook de prijsvraag van vandaag weerspiegelt onze bredere aanpak. We geven samen met www.FairyLand.nl namelijk het beeldje weg dat je hiernaast kunt zien. Om kans te maken op dit beeldje hoef je maar één ding te doen:

Stuur een mailtje naar Inzendingen [at] fantasywereld.nl met als onderwerp Fairyland. Als je wilt kun je ons hierin vertellen of je het leuk vind dat de website op deze manier wordt uitgebreid of dat je liever alleen over boeken zou willen lezen! Stuur dit mailtje vóór 1 mei en vermeld hierin ook alvast je adres.

Reacties op: [Afgelopen] Win een beeldje van FairyLand