Winacties Maak kans op Orakel van Thomas Olde Heuvelt!

[AFGELOPEN] Maak kans op Orakel van Thomas Olde Heuvelt!

-

Na zijn overstap van Luitingh-Sijthoff naar Boekerij was Orakel afgelopen maand het eerste boek dat hij daar uitbracht. Hij bestormde er de Bestseller 60 mee en krijgt weer lovende kritieken (uiteraard kun je binnenkort ook op FantasyWereld een recensie lezen). De komende weken gaan we verschillende winacties houden om ons tienjarig bestaan te vieren en wat ons betreft is dit boek daarvan de ideale aftrap!

Omschrijving

Op een mistige winterochtend zien Luca Wolf en Emma Reich een achttiende-eeuws zeilschip in een bollenveld bij de duinen liggen. Orakel, staat er op de achtersteven. Het ligt er, in alle opzichten, verkeerd. Emma kan haar nieuwsgierigheid niet bedwingen en gaat het luik op het hellende dek binnen. Niemand ziet haar nog terug. Luca blijft verbijsterd achter: hij wilde haar wel achternagaan, maar iets hield hem tegen. De uitdrukking op haar gezicht toen ze door het luik ging, maakte hem bang…

Niet veel later zijn er elf mensen verdwenen, worden Luca en zijn moeder afgeschermd van de wereld vastgehouden en staan de geheime diensten voor een raadsel. Alles moet uit de kast worden gehaald om een mediastorm te voorkomen. Maar als men graaft in een ver verleden om het mysterie van de Orakel te ontrafelen, blijkt het schip een voorbode te zijn van iets onheilspellends.

Deze winactie is afgelopen. De winnaar is bekend gemaakt.

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

2 REACTIES

  1. Ik had best mee willen doen, maar boeken van Thomas Olde Heuvelt gaan als ze verschijnen bij mij gelijk in de winkelmand. Dus Orakel heb ik al en staat op de planning nadat ik mijn huidige Anthony Ryan reeks (ik heb bijna het derde boek, De vuurkoningin, uit) en het nieuwe boek van Stephen King (Later) heb gelezen.

    Ik hoop alleen dat Olde Heuvelt ooit nog eens Harten Sara uit gaat geven als e-book, die heb ik nog niet gelezen.

Geef een reactie

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties