Winacties Maak kans op Het Boek van Stof 2 van Philip Pullman

[AFGELOPEN] Maak kans op Het Boek van Stof 2 van Philip Pullman

-

Eind 2017 verscheen Het Boek van Stof (lees onze recensie), een nieuwe boekenserie van Philip Pullman die zich afspeelt in de wereld van zijn klassieke trilogie His Dark Materials (hier uitgebracht als de Noorderlicht-trilogie). Hoewel de verfilming daarvan niet geheel succesvol was, is er nu een nieuwe kans met een tv-serie, met Dafne Keen en James McAvoy in de hoofdrollen. Dat valt mooi samen met het verschijnen van boek 2 van de Boek van Stof reeks: Het Geheime Genootschap.

Twintig jaar zijn verstreken sinds de gebeurtenissen uit La Belle Sauvage, en bijna tien jaar nadat we Lyra en de liefde van haar jeugd, Will, achterlieten op een bankje in de botanische tuin in Oxford, aan het slot van de magistrale Noorderlicht-trilogie van Philip Pullman.

Wil je kans maken op dit mooie boek? Doe dan mee met onze winactie. Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen en je aan te melden op onze nieuwsbrief!

Deze winactie is afgelopen

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

Geef een reactie

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties