Winacties Maak kans op een gesigneerd exemplaar van De Legende van Toran!

[AFGELOPEN] Maak kans op een gesigneerd exemplaar van De Legende van Toran!

-

Enkele jaren geleden hielden we een interview met Joshua Telkamp, auteur van De Legende van Toran 1: Het Einde van de Zes Dynastieën. Hij vertelde over zijn inspiratie, zijn pad naar publicatie en zijn plannen voor de toekomst voor een negendelige serie. En die toekomst is inmiddels alweer wat dichterbij gekomen, want er zijn al drie extra delen verschenen en de eerste boeken hebben een tweede druk en nieuwe cover gekregen.

Om nieuwe lezers te introduceren aan de serie geeft Joshua Telkamp via FantasyWereld nu tweemaal een gesigneerd exemplaar weg van deel 1: Het Einde van de Zes Dynastieën. Om kans te maken vul je onderstaand formulier in, én geef je hieronder nog even aan wat voor sfeer bovenstaande covers op jou overbrengen. Wij zijn erg benieuwd! Lees meer over de auteur en de boeken in onze Boeken databank >

Winactie afgelopen. De winnaars zijn: S. van der Kolk en W. Langenberg

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

31 REACTIES

 1. Ik ken zowel de schrijver als de boeken niet, kaften stralen voor mij mystiek spanning en avontuur uit en de mistige wolkjes houden beloftens in…

 2. Ik ben ontzettend fan van Lord of the Rings en Game of Thrones. Bij deze boeken heb ik dat spannende gevoel ook dat mooie fantasie wereld en intriges en meedogenloze rooftochten en wraakacties. Heerlijk om in te verzuipen…..

 3. Het geeft een duistere sfeer weg..Het liefst heb ik alle delen in mijn bezit zodat ik meteen kan doorlezen. Als er te lange tijd tussen zit, vergeet ik het doordat ik dan aan andere boeken begin.

  • Voor mij brengen de covers de sfeer over dat het verhaal zich afspeelt in een middeleeuwse wereld met ruige vergezichten en de belofte van een groots avontuur.

 4. De cover roepen een sfeer op van epische fantasy, een doordachte fantasierijke wereld vol met magie en vooral avontuur.

 5. Ik houd van Fantasyboeken en evenementen zoals o.a. Elfia. Daar ga ik ook altijd graag naar toe.
  Alleen jammer dat het dit jaar , door de coronacrisis, anders is.
  Deze geven mij het gevoel van mysterie en magische sferen.
  Heel graag doe ik mee voor dit boek de legende van Toran .

 6. Voor mij doet dit denken aan de fantasy fairs die helaas dit jaar niet doorgaan, hoe heerlijk om je dan toch in een andere wereld te wanen middels een goed boek

 7. De covers laten me denken aan spanning en diepte. Er zit zoveel meer achter, je wil in het verhaal en de rest ontdekken.

 8. Volgens het uitzicht van de covers blijkt dit een reeks spannende avonturen te bezitten.
  Als lezer van fantasyboeken moet dit zeker in mijn smaak vallen

 9. De covers geven het gevoel van een opgebouwde spanning. Het is intrigerend en leidt tot een gevoel meer te willen weten.

 10. De covers laten een bekende omgeving zien voor een mooi fantasy verhaal maar ergens krijg ik bij iedere cover het gevoel dat er iets niet klopt. En dat sliertje mist/rook maakt het een beetje onheilspellend.

 11. De covers brengen een spannende en mystieke sfeer over op mij, hierdoor ben ik zeker benieuwd naar de boeken.

 12. De kaften brengen mij over dat het om fantasy boeken gaat, maar vooral dat ik benieuwd wordt naar de inhoud 🙂

Geef een reactie

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties