Winacties Maak kans op een exemplaar van De Dochter van het Licht

[AFGELOPEN] Maak kans op een exemplaar van De Dochter van het Licht

-

Afgelopen week hielden we een interview met Werner Peeters, auteur van De Saga van Nordland. Hij schreef inmiddels drie boeken en is druk bezig met deel 4. In dit interview stelden we hem wat vragen over zijn boeken en zijn wereld. Nu mogen we twee exemplaren weggeven van deel 1 van de serie, getiteld De Dochter van het Licht.

Beschrijving van het boek:

Sigrunn Ingunnsdottir heeft een geheim. Ze kan met haar geest vuur manipuleren. Alleen moet ze zichzelf telkens weer opnieuw pijn doen vooraleer ze de vlam kan laten branden. En het lijkt dat haar gave haar meer narigheid dan voordelen oplevert. Zo is er Ogrim, de leider van een reisekjämmer, een rondreizende groep kunstenmakers, die het meisje tijdens zijn voorstellingen wil opvoeren, en bereid is om daarvoor over lijken te gaan. Maar er is ook Q?Nay, een qivanna, een katachtig wezen dat ooit over dezelfde gave beschikte maar zichzelf heeft opgebrand. Sigrunn beleeft een spannend maar dodelijk avontuur, waarbij ze niemand kan vertrouwen…

Deze winactie is afgelopen. Winnaars zijn geworden: A. Louwers en K. van Reijsoort.

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties