Winacties Maak kans op de The Witcher verhalenbundels!

[AFGELOPEN] Maak kans op de The Witcher verhalenbundels!

-

Zoals zovelen van jullie hebben we de afgelopen tijd genoten van The Witcher op Netflix en daarna zijn we meteen weer gedoken in de verhalenbundels waarop de serie is gebaseerd, namelijk De Laatste Wens en Het Zwaard der Voorzienigheid van Andrzej Sapkowski.

In de verhalen beleven Geralt, Ranonkel (in de show Jaskier) en Yennefer allerlei avonturen in een prachtige wereld vol Slavische folklore. Sommige van de verhalen zijn uitgewerkt in een aflevering van de tv-serie, anderen niet. Ben je nog niet bekend met de verhalen van Sapkowski en wil je nog veel meer Geralt in je leven? Doe dan mee met onze winactie! Van uitgeverij Luitingh-Sijthoff mogen we beide verhalenbundels in een mooi pakketje weggeven. En het enige wat je daarvoor hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen en je in te schrijven op onze nieuwsbrief.

Deze winactie is afgelopen. De winnaar is geworden: T. ‘t Hart! Van harte gefeliciteerd en veel leesplezier gewenst!

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

8 REACTIES

  1. Ik heb wel van deze boeken serie gehoord, maar nog niets van gelezen. Ze staan wel al een tijdje op mijn leeslijst. Ik ga ze zeker lezen.

Geef een reactie

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties