Welkom terug in de wereld van Alagaësia! Het is jaren geleden dat Eragon het land verliet om de nieuwe generatie Drakenrijders te stichten. Nu ziet hij zich geconfronteerd met een zee aan verantwoordelijkheden: een drakenvesting opzetten, leveranciers aantrekken, drakeneieren bewaken en het hoofd bieden aan vijandige Urgals en arrogante elven. Maar een visioen van de Eldunarí, onverwacht bezoek, en een mysterieuze Urgal-legende bieden de nodige afleiding…

De drietand, de heks en de draak is een doorlopend verhaal met Eragon in de hoofdrol. In dit nieuwe boek leren we hoe het hem vergaat na het einde van Erfenis. Eragons avonturen worden afgewisseld met uitstapjes naar andere werelddelen en uittreksels uit manuscripten, waaronder de memoires van de onvergetelijke heks Angela de kruidenvrouw, geschreven door haar inspirator Angela Paolini (de zus van).

En wij mogen van Uitgeverij Boekerij een exemplaar weggeven! Door onderstaand formulier in te vullen maak je kans op het boek. De winactie loopt tot en met 17 maart.

Deze winactie is afgelopen. De winnares is D. Bos.

3 REACTIES

  1. Zojuist eindelijk deel 4, De Erfenis, uitgelezen, in 1 woord GEWELDIG.
    En super dat nu al een vervolg uitkomt.
    Nog heel even wachten en dan weer verder, yippie

Geef een reactie