[AFGELOPEN] Maak kans op Blade of the Capulets: Rat-Catcher

0
182

Ondanks dat we op FantasyWereld in principe niks doen met Engelstalige boeken, maken we voor deze winactie graag een uitzondering. Het boek, Blade of the Capulets 1: Rat-Catcher, is namelijk geschreven door een van onze redactieleden onder het pseudoniem Amanda Collins. Het verhaal geeft een alternatieve kijk op het ontzettend bekende stuk van Shakespeare: Romeo & Juliet.

Houd je van romantiek en drama? In dit verhaal volg je Tybalt Capulet, de neef van Julia en beste zwaardvechter in Verona. Al staat hij vooral bekend om zijn temperament. Het eerste deel uit een trilogie waarin vooral de emotionele ontwikkeling van Tybalt centraal staat. Want valt hij echt op een jongen? En hoe zit het nou precies tussen hem en zijn nichten Julia en Rosaline?

In een veertiende eeuw Verona verscheurd door haat, waar ieder zo zijn geheimen meedraagt, strijdt Tybalt met zijn gevoelens. Met tags zoals crossdressing, transgender, en enemies to lovers weet je een beetje wat je te wachten staat. Hierdoor is een geheel eigen versie van de klassieker ontstaan. De plot is niet zozeer verrassend (voor de volgende druk gaat er een andere kaft komen), maar dit boek lees je vooral vanwege de romantiek, de historische setting en details van Verona, en de strubbelingen tussen twee idioten die elkaar wel willen maar dat niet willen laten merken.

Wij geven 1 gesigneerd exemplaar weg.

Om mee te doen kun je onderstaand formulier invullen. Deze winactie loopt nog tot en met 24 februari.

Deze winactie is afgelopen. De winnaar is: S. Kuiper.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here