Kosmos-Z&K

Kosmos Uitgevers is een Nederlandse uitgever van informatieve non-fictie boeken gevestigd in Utrecht. De huidige uitgeverij werd in 1992 opgericht uit een fusie tussen Uitgeverij Kosmos en Uitgeverij Zomer & Keuning. De uitgeverij ging verder onder de naam Kosmos Z&K Uitgevers en werd opgenomen in het concern NDC VBK. In 2007 werd de naam van de uitgeverij veranderd in Kosmos Uitgevers.

Kosmos Uitgevers is een toonaangevende uitgeverij in de markt van informatieve boeken. Gezin & Gezondheid, Reizen & Vrije tijd, Wonen & Tuinieren, Spiritualiteit & Persoonlijke groei en Eten & Drinken zijn de genres waar de uitgeverij zich op richt. Bij ons verschijnen boeken van nationaal en internationaal bekende auteurs en merken zoals Jamie Oliver, Wat & Hoe, National Geographic, Beatrijs Smulders, Oei, ik groei! Wayne Dyer en nog vele andere(n).

De oorspronkelijke uitgeverij Kosmos werd bekend door het aanwerven van bekende kunstenaars die boekbanden en omslagen ontwierpen, bij voorbeeld André Vlaanderen en Anton Kurvers.


Boeken van deze uitgeverij:
   

Opmerking

Geef een reactie