BoekenBoeken
Home Uitgelicht Welkom op FantasyWereld

Welkom op FantasyWereld

0
2

Hallo lieve bezoekers,

Welkom op FantasyWereld.nl, een nieuw plekje op internet waar je alles kunt vinden over boeken van het fantasygenre. Hoewel er al heel veel informatie te vinden is (de teller staat nu op 200 boeken, 44 auteurs, 4 artikelen en maar liefst 1 recensie), zal dit uiteraard continu bijgevuld worden met het allerlaatste nieuws, oude en nieuwe boeken, auteurs, recensies, interviews en achtergrondartikelen.

Om de opening luister bij te zetten hebben we een interview gehouden met de Italiaanse schrijver D’Andrea G.L. Hij vertelt ons over zijn ervaringen bij het schrijven van de Wonderkind trilogie  en hoe hij zijn ideeën probeert uit te dragen in zijn werk. Je kunt het interview hier lezen.

Neem rustig de tijd om even rond te neuzen op de site om te zien wat er al te vinden is (neem bijvoorbeeld even een kijkje in onze Boeken Databank, of schrijf je in op ons Forum). Ik wens jullie en mijzelf heel veel plezier met deze website en ik hoop jullie natuurlijk nog veel vaker terug te zien! Binnenkort is er bijvoorbeeld alweer een tweede interview te lezen.

Voor opmerkingen over deze website kun je terecht op ons forum of via Dave ~apenstaartje~ Fantasywereld.nl. Of laat een reactie achter onder dit nieuwsbericht.

Avatar
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here