UitgelichtWelkom op FantasyWereld

Welkom op FantasyWereld

-

Hallo lieve bezoekers,

Welkom op FantasyWereld.nl, een nieuw plekje op internet waar je alles kunt vinden over boeken van het fantasygenre. Hoewel er al heel veel informatie te vinden is (de teller staat nu op 200 boeken, 44 auteurs, 4 artikelen en maar liefst 1 recensie), zal dit uiteraard continu bijgevuld worden met het allerlaatste nieuws, oude en nieuwe boeken, auteurs, recensies, interviews en achtergrondartikelen.

Om de opening luister bij te zetten hebben we een interview gehouden met de Italiaanse schrijver D’Andrea G.L. Hij vertelt ons over zijn ervaringen bij het schrijven van de Wonderkind trilogie  en hoe hij zijn ideeën probeert uit te dragen in zijn werk. Je kunt het interview hier lezen.

Neem rustig de tijd om even rond te neuzen op de site om te zien wat er al te vinden is (neem bijvoorbeeld even een kijkje in onze Boeken Databank, of schrijf je in op ons Forum). Ik wens jullie en mijzelf heel veel plezier met deze website en ik hoop jullie natuurlijk nog veel vaker terug te zien! Binnenkort is er bijvoorbeeld alweer een tweede interview te lezen.

Voor opmerkingen over deze website kun je terecht op ons forum of via Dave ~apenstaartje~ Fantasywereld.nl. Of laat een reactie achter onder dit nieuwsbericht.

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties